Kokios kitų dalių kainos?

Konsultacijos taisant, perkant vabalus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Post Reply
User avatar
Sigis'
Admin
Posts: 304
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 13:47
Location: Vilnius

Kokios kitų dalių kainos?

Post by Sigis' »

O kaip su kitom detalėm, kėbulo, važiuoklės?
Du vabalus žiūrėjau tai abiem sparnai parūdyje buvo ar yra jų pirkt, kaina kokia?

Mindaugas. 2005/11/02

Jei sparnuose yra kiaurai perūdyjusių vietų jo keisti nebūtina, jį pakaktų perlopyti, žinoma jei jis dar visai nesugriuvęs. Deja dauguma meistrų linkę keisti kėbulo dalis, nekiekvienam gi norisi krapštytis su tomis rūdimis. Tačiau tai tiktai derybų klausimas.
Na o sparnų kaina tokia: visų modelių vienas galinis sparnas kainuoja nuo 200 iki 250 litų, o priekinis 1200 ar 1300-ojo modelio nuo 250 iki 280 litų ir 1302 ar 1303-iojo modelio priekinis nuo 280 iki 320 litų.Žinoma nutinka ir netikėtumų, kai gerokai užsigulėjusią vabalo dalį prekybininkai parduoda dvigubai pigiau. Gauti dalių manau nesunku, nes vabalas kadais buvo populiariausias automobilis ir jam dalys gaminamos iki šių dienų. Tiesiog užeikite į artimiausią kėbulo dalių parduotuvę, o jei ir nebus, savaitės ar dviejų bėgyje tikrai atvež. Lygiai tokia pati situacija ir su likusiom VW vabalo dalim arba kaip visada čia gelbsti mūsų ekselencija prezidentas brangiausiasis Arūnas (čia kažkur iklijuotos jo kordinatės).
Dar dėl rūdžių: kartais paviršius atrodo neperrūdyjęs, o tik stipriai aprūdyjęs, bet deja dažniausiai tokiose vietose jau būna mikroniniai perrūdyjimai ir nudažius vėl labai greitai ima kilti rūdys. Tiesiog tokias vietas reikia apdoroti iš abiejų pusių, o jei neimanoma, tada tenka pažeistas dalis pašalinti visai.
Minėjot rūdis sparnuose, deja turiu nuvilti, jų dugne devynios galybės, o jei jų ir nesimato, greičiausiai uždažytos ar užteptos riebesniais dažais. Viena paguoda - dugnas mažiau matomas ir galima drąsiai lopyti.
Post Reply