Reikia patarimo..

Ieškantiems klasikinio VW automobilio
Post Reply
tubis
Posts: 3
Joined: 2010 Nov 06 Sat, 21:22

Reikia patarimo..

Post by tubis »

Sveiki,
reiktu jusu patarimo del sito vabaliuko.. Bendradarbis pasiule isigyti jo dukros 1966 m. 59950 myliu prariedejusi masiniuka uz visai padoria (mano galva) kaina 3000 svaru. Yra labai daug ir ivairiu dokumentu apie si vabaliuka, kiek maciau netgi kopija pirmos registracijos. Taip pat rode nuotraukas is restauravimo, pries 9 metus buvo atliktas kapitalinis remontas, pakeista visa nauja masinos apacia ir t.t. tik siai dienai jau kebulo spalva ganetinai pablukus ir siek tiek lenda jau rudys, matyt nelabai kokybiskai buvo paruostas pries restauracija, jei atlaike tik 9 metus. Salonas taip pat jau ganetinai paverges.. Noreciau isgirsti jusu nuomone ar apsimoka uz tokia suma isigyti sita masiniuka? Paties planai butu vel po truputi restauruoti vabaliuka. Is anksto dekui uz pasiulymus ir pastabas.
Sigitas

Re: Reikia patarimo..

Post by Sigitas »

Is isores ,na bent ant foto atrodo, gana neblogai,bet salonas tikrai pavarges....O siap GRAZUOLIS.
tubis
Posts: 3
Joined: 2010 Nov 06 Sat, 21:22

Post by tubis »

rudys daugiausia tai tokios pavirsutines, tik ties priekiniu kapotu kiaurai praeja, ir po variklio dangciu nedidele kiauryme, visi sparnai lyg ir normaliam stovyje, daugiau dideliu korozijos pozymiu neteko uzmatyti :roll:
User avatar
Sigis
Posts: 5429
Joined: 2007 Mar 23 Fri, 2:45
Location: Sos tinÄ—

Post by Sigis »

Jei Vabalas kadaise buvo nuodugniai restauruotas ir net pakeista apačia, tuomet jis tikrai vertas dėmesio. Norint rimtai tvarkyti dugną, reikia atskirti kėbulą nuo dugno, o tai labai didelis ir brangus darbas.
Vabalą matyt restauravo autentikos gerbėjas ir sėdynių nepersiuvo specialiai. Gal jos atrodo prastokai, bet sėdėti ant originalių sėdynių visai įdomu.
Dvejomis spalvomis dažydavo tik kabrioletus, bet toks derinys taip pat labai pagyvina bendrą vaizdą.
Vabalas šiek tiek aprūdyti galėjo dėl drėgnos aplinkos, gal būt buvo laikomas drėgname garaže arba vietinis mikroklimatas labai drėgnas. Bet per 9 metus neturėtų būti žymių korozijos pažeidimų. Būtų gerai pakišti fotoaparatą po dugnu ir į variklį, bent kelias nuotraukas. O šiaip Vabalas žiūrisi tikrai gerai.
Post Reply