Variklio plokštė

Konsultacijos taisant, perkant autobusiukus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Post Reply
bamboocha
Posts: 109
Joined: 2007 Dec 23 Sun, 17:53

Variklio plokštė

Post by bamboocha »

Sveiki. Gal kas turit variklio plokšte kuri sujungia originalia deze su vandeniu ausinamu varikliu. Esu girdejes, kad kazkur internete yra brėziniai. Ar esat kas ja gaminesis, kalbejau su uab 'eurotechnika', tai sake pagamintu, bet reikia breziniu ar pavyzdzio. Aisku ir pats turiu, bet nejaugi ardysiu savo masiniuka.
User avatar
petras
Posts: 155
Joined: 2007 Dec 04 Tue, 19:15
Location: Prienai

Post by petras »

Sveikas, pirmas klausimas koki motora nori montuoti? Nes plokste ir smagratis tikrai ne universalus... Yra nemazai firmu kurios gamina plokstes ir perdaro smagracius, bet pas jas breziniai yra "TOP SECRET" niekas nenori nieko viesinti... :evil: Kai ieskojau internete subaru motorui, nieko doro neradau, keletas paveiksliuku, begale foto, bet jokiu matmenu ar pan.. Pats gaminausi motoro plokste, pirkau subaru motora, matavausi atstumus tarp skyliu, teko nemazai medzio plokstej pragreziot skyliu, bet galu gale gavosi.. :wink: Sekantis dalykas issimatuot smagracio isnesima, matuoji kiek nuo originalaus variklio isnesta buvo, toliau pamatuoji kiek truksta nuo motoro kuri ketini deti, dar pridedi plokstes stori, paskui ismatuoji tvirtinimo prie alkuninio skyliu atstumus ir su kruva skaiciu vaziuoji pas tekintoja.. :lol: Nu cia siaip trumpai drutai.. :wink: paieskok paieskoj forumo, buvo kalbeta apie motoro keitima, turetum rast siek tiek placiau.. :wink:
Subaru powered Bug
bamboocha
Posts: 109
Joined: 2007 Dec 23 Sun, 17:53

Post by bamboocha »

Na ačiū už komentarą. Matyt jei kas iš vabalistų turėtų kokia tai plokštę ar matmenis tikrai pasidalintų. Yra keli T3 oriniai varikliai, manau viena iš jų ir dėsiu, geriau tobulinsiu pirmajame T2 idėtą golfuko motorą.
User avatar
ROOS
Posts: 33
Joined: 2010 Dec 11 Sat, 8:05
Location: Light City

Post by ROOS »

Alvi primesk siame rusu saite http://fanclub-vw-bus.ru/. Jai gerai pamenu butent jame juos ir esu mates, aisku kokiam motoru nepasakisiu.. Ir ar matavimai ten buvo irgi nepamenu
★VW T3 NE TEPALAIS MIZCIOJA O ZENKLINA TERITORIJA★
User avatar
petras
Posts: 155
Joined: 2007 Dec 04 Tue, 19:15
Location: Prienai

Post by petras »

Siame puslapyje yra nemazai info apie variklio keitima :arrow:

http://frost.bbboy.net/vwengineconversions
Subaru powered Bug
User avatar
Arunas
Posts: 325
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 19:04
Location: Vilnius
Contact:

Post by Arunas »

Sveikas,
turiu tokią plokštę ir perdarytą smagratį, tinkantį golfo 1,6 ir 1,8 L varikliams.
Paskambink.
Post Reply