2007 m. Vabalų šventė Bad Camberge (Vokietija)

Pranešimai apie būsimus sąskrydžius ir praėjusių švenčių atsiliepimai
Post Reply
kolorado vabalas
Posts: 1
Joined: 2007 Jul 03 Tue, 18:56

2007 m. Vabalų šventė Bad Camberge (Vokietija)

Post by kolorado vabalas »

Susiruošėm birželio mėnesį mes, keturi vyrukai, kurie be galo jaučia didelę aistrą seniems vabalams, išvykai i nedidelį miestelį Bad Camberg (Vokietija), kur vyko vabalų šventė. Kelionė buvo ilga ir varginanti, bet įdomi. Svarbiausia tai, kad atlaikė prezidento geltonas "vabaliukas" siaubingus Lenkijos kelius ir Vokietijos greičius. Ši kelionė buvo ne tik įdomi, bet ir smagi, nes susirinko linksma, draugiška kompanija.
Kelionė trūko beveik parą. Pasiekę tikslą mes apsistojome kempinge netoli Limbergo miestelio. Didelio įspūdžio "vokiškas kempingas" nepadarė, o labiausiai nuvylė Vokietijos moterų grožis. Tačiau nuotaikas praskaidrino pasaulinio masto šventė, į kurią dalyviai buvo suvažiavę iš viso pasaulio: įvairiausių tautų žmonės - turėjom kur akis paganyti. Sąskrydyje buvo įspūdingų mašinų įvairovė, pamatėm itin reto grožio automobilius. Joje netrūko net auto detalių pasiūlos seniems automobiliams.
Suspėjome ne tik sudalyvauti parodoje, bet ir pasidaryti sau ekskursiją po Frankfurto miestą. Palikę "vabalą" ilsėtis, sėdom į dviejų aukštų tarpmiestinį traukinį. Kelionė šiuo transportu irgi paliko prisiminimus. Gurkšnodami vokišką alų ir žiūrėdami pro lekiančio traukinio langus, pamatėm, kad netoli mūsų įsitaisę vietiniai futbolo sirgaliai. Spoksojo į mus kaip į ufonautus. Pradėjom juoktis, jie taip pat, mes nutilom ir jie nutilo. Taip ir likom nesupratę jų.
Frankfurtas patiko. Unikalūs gatvės muzikantai sužavėjo savo stilinga muzika (pagrindinis muzikos instrumentas buvo "bliūdas"), net nusipirkom kompaktą. Vaikščiodami po miestą nepastebėjom kaip prabėgo laikas, patraukėm link stoties.
Grįžus i kempingą, vėlai vakare pradėjom baliavoti. Prie mūsų prisijungė keista olandų kompanija. Kadangi esame dosnūs, pasiūlėm jiems lietuvišką gėrimą "Starka". Pamatę stiprumo laipsnius, olandai atsisakė gerti. Tačiau savo išskirtiniu humoro jausmu nesikuklino... gadindami garsiai orą, jiems atrodė, kad čia yra juokinga pramoga. Taip ir įvyko mūsų pažintis.
Padauginus alkoholio, vienam iš mūsų "vabalistui" į akį krito nelabai graži vietinė šnicelių kepėja, tačiau būdamas drovus, nedrįso užkalbinti vokietaitės. Taip ir prabėgo paskutinioji naktis.
Rytui išaušus susikrovėm daiktus ir išvykom namų link.

Mes keliaujam, jūs keliaujat..., keliaukime kartu !!!

2007 m. birželio 22-24 d.
User avatar
Sigis'
Admin
Posts: 304
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 13:47
Location: Vilnius

Post by Sigis' »

Širdingai dėkoju už puikų pasakojimą, Jūsų kelionės aprašymas atsirado tikrai pačiu laiku. Įdomu buvo sužinoti apie kelionės įspūdžius.
Artimiausiu metu iš Andriaus turėčiau gauti visas jūsų nuotraukas ir svetainės galerijoje sukurti atskirą temą.
Kol kas įkeliu šio sąskrydžio tinklapio nuorodą ir nuotrauką iš jo, kurioje užfiksuoti visi keturi Lietuvos keliauninkai:
http://www.lottermann-veteranen-treffen.de/ (spausti Fotogalerie 2007).
User avatar
Saulius
Posts: 504
Joined: 2007 Sep 02 Sun, 16:25
Location: Kaunietis

Post by Saulius »

Ei vaikinai,pamirsot i foto galerija ikelt musu praeitu metu keliones, i senuju vabalu svente Vokietijos miestelyje Bad Camberge,ispudzius :roll: :roll: :roll:
Post Reply