Ar techniškai Beetle irgi jėga kaip ir išorėje?

Siūlau paslaugas, keičiu, perku, parduodu...
Post Reply
User avatar
Sigis'
Admin
Posts: 304
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 13:47
Location: Vilnius

Ar techniškai Beetle irgi jėga kaip ir išorėje?

Post by Sigis' »

Sveiki,
svaigstu dėl šių mažų auto, bet nežinau ar nenusivilsiu jį nusipirkusi, tad įdomu būtų išgirsti nuomonę tų, kurie jau turi patirties važiuojant su šiais ratais. Ypač domintų New Beetle. Lauksiu atsiliepimų. Kokius trūkumus pastebite vairuodami, kokius pliusus? Nes vyras vis bando man įrodyti, kad tai baisingai nepraktiškas automobilis, o man jis toks gražus, tirpstu...
Strazdana. 2006.09.05.

Sveiki,
Pirkdami klasikinį Vabalą susidursite su šiokiom tokiom remonto problemom. Ankščiau ar vėliau bet kuri technika genda ir reikalauja remonto. Brangiai Jūs visada rasite kur susiremontuoti, tačiau kitur Jums Vabalą greičiau sugadins negu suremontuos, nes klasikinius Vabalus Europoje jau senai pakeitė VW Golfai. Vabalą lengviau turėti vyrams, nes jie smulkesnes ar didesnes bėdas dažnai pašalina patys.
Klasikinis Vabalas nėra itin praktiškas, tai daugiau egzotiškas veteranas ir narkotinę būseną sukeliantis automobilis. Juo važiuoti malonu, bet atstumai turėtų būti ne ilgesni kaip nuo pusryčių iki pietų ir dar truputį...
Žodžiu ne į darbą, o į sodą...
New Beetle automobilio neturiu, tačiau manau tai šiuolaikiškas, modernus ir greitas automobilis. Praktiškumo žinoma jam taip pat šiek tiek trūksta: dvi durys, nedidelė galo erdvė, o bulvių maišus ar šaldytuvą juo pervežti tiesiog nepadoru.
Vabalų klubo prezitentas Arūnas turi ne tik klasikinį Vabalą, bet ir New Beetle. Tai įprastas jo šeimos kasdieninis automobilis, kuriuo šią vasarą aplankė kelias Europos šalis.
Jei kada gatvėje atsitiktinai sutiksite New Beetlío šeiminikę, esu 100% įsitikines, kad ji nenorėtų skirtis su šiuo automobiliu. Per pastaruosius metus sužinojau du atvejus, kai moterys dėl vagystės netekusios New Beetle automobilio, netrukus vėl nusipirko tokį patį.
Vyrai deja į juos žiūri skeptiškai, neva per daug švelnios automobilio formos, trūksta agresyvumo, skant škia nepraktiškas...
New Beetle automobilis yra pagamintas VW Golf bazėje, taigi remontuojant Jums neturėtų kilti problemų.
Dar norėčiau pabrėžti, kad šis automobilis yra vagių objektas. Lietuvoje jis tapo pakankamai populiarus, dėl to tapo mėgiamas zonos gyventojų. Lietuvoje pavogtų New Beetle rasti neįmanoma, vietiniai kreivapirščiai juos ardo dalimis. Deja visame pasaulyje vagiami tie automobiliai, kurie yra populiarūs. Įsigyjus New Beetlíą reikėtų pasirūpinti papildoma jo apsauga.
Linkiu sėkmingo pirkinio.
2006.09.06.

Labai ačiū už tokį išsamų ir šmaikštų atsakymą, prasisklaidė debesys kažkiek ir dabar bent žinau ko tikėtis. Tik žinoma baisiai neramu, kad kaip parašėte - tai ilgapirščių mėgstamas objektas , nes garažo tai neturiu...
O prezidentas Arūnas kartais kas rytą nevažinėja pro Pilaitę? Aš apie šį tinklapį sužinojau tokiu būdu: stovėdavau laukdama autobuso ir kas mielą rytą vis kaip tyčia erzindamas pravažiuoja vis tuo pačiu laiku kurios nors spalvos Beetle su tinklapio reklama. Tai pagalvojau, kad ko gero tik pats klubo vadas gali keisti Beetle vis į kitą spalvą Dar kieme tiek prie namų, tiek prie darbo stovi toks salotinis ir juodas irgi. Negaliu kaip erzina, nebegaliu ramiai praeiti pro šituos gražuolius. Kai įsigysiu, būtinai dalyvausiu vabalų susitikimuose.
Strazdana. 2006.09.06.

Sveiki,
Dėl vagiamo New Beetle gal būt ir per stipriai pasakiau, bet Lietuvoje labiausiai vagiamų automobilių lentelėje iš trisdešimties, Beetlíą įrašyčiau kažkur lentelės antroje pusėje. Žodžiu iš klasikinio Vabalo vagys pasiima muzikinį grotuvą, o iš New Beetlío grotuvą gali pasiimti kartu su visu automobiliu, nes iš jo sunkiai išsiima ši muzikos dėžutėÖ Įsigyjus Beetlíą į jį tikrai vertėtų įsidėti papildomą sargį.
O Arūnas važinėja geltonu New Beetle ir gatvėje jį tikrai galima dažnai pamatyti. Skirtingus Beetlíus su tokiais pačiais lipdukais matėte dėl praeitoje Vabalų šventėje visiems išdalintų vienodų lipdukų. Jie dabar puošia dažną senajį Vabalą ar naujajį New Beetle.
Ieškant pirkinio siūlau neskubėti ir gerai viską apmastyti. Automobilis visgi yra ne tik susisiekimo priemonė, bet ir galingas pinigų melžimo aparatas.
Geros dienos.
2006.09.06.
User avatar
Saulius
Posts: 504
Joined: 2007 Sep 02 Sun, 16:25
Location: Kaunietis

Post by Saulius »

Atradau New Beetle vertinimą "aukščiausios pavaros" laidoje su dar visai jaunu Jeremy Clarkson :D

http://www.youtube.com/watch?v=Jd5Ein5jixA
Top Gear - VW New Beetle
User avatar
Ricardas
Posts: 606
Joined: 2007 Jun 21 Thu, 11:05
Location: Kauno miestelis

Post by Ricardas »

Verslovas
Posts: 1
Joined: 2016 Apr 23 Sat, 18:17

Post by Verslovas »

Sveiki vabalistai :D kadangi ziuriu New Beetle tematika tokia primirsta, nors metai bega ir ne uz tolimo desimtmecio, gal musu vaikai jau si modeli laikys irgi klasikiniu, nekalbant apie protevi "VW Kaefer", tai tarsiu maza asmenini potyri nuo "New Beetle" :) Juokauju..... na turiu liezuvi ilgesni gyvenime, tai deja nemoku trumpai:)) noriu su izanga....ir graziu perejimu iki temos:)))

Pradesiu nuo to, kad pradejau savo domejimasi klasikiniais auto.. nuo modeliuku dar sovietmeciu, po to seke senu dviraciu kaupimas, pedaliniu masiniuku ir tt.... kol nesubrendau ir surizikavau atrestauruot pries 8 metus pirma tikra auto (Moskvich 427)... po to supratau, kad isigijau itin reta auto musu keliuose.... uzsikabliavau ir prasidejo garazo pildymas ir restauravimas ivairiu auto GAZ 21, 22, 24-02, LUAZ, VAZ, VIATKA ir tt:)) pries pora metu supratau, kad ir zmona reik palepint, nes ji nuo pirmuju nesupratimu, kai pradejau savo kelia nuo moskviciuko.... ziuriu kuo toliau matydama didejanti senu masinu parka... pradejo mane palaikyt:) tad ieskojau auto merginai-moteriai:)) norejosi kabrio. Be visokiu Kadilaku, MB.... kazkaip mano mintys pradejo suktis ties vabalu. Ziurinejau skelbimus uzsienio puslapiuose karts nuo karto ir viena diena 2016.04.01 pamaciau ko ieskojau:)) islindo man reklama auto puslapio - "New Beetle":) tokio dangiskai zydro, cabrio ir "ale ledinio":)... kaina irgi buvo kaip balandzio 1 dienai:)) per pus pigiau nei tuo met mobile.de, bei skelbimuose LT buvo gan brangesni tokie auto. Kadangi pagalvojau, kad skelbimas "juokas 04.01" kazkaip nereagavau. Praejus keliom valandom vel zvilgtelejau i skelbimus ir ziuriu nera skelbimo, na supratau, kad tai tikrai juokas buvo:)) link darbo pabaigos vel suvedziau i skelbimu portala cabrio ir VW:))/.// ir man ismete vel si skelbima. Na spjoviau ir paskambinau.
Dabar trumpai, skelbimas realus, dar nusiderejau pora simtu.... ir jausdamas, kad kazkur bus blogai, surizikavau:)))) zodziu isigijau si sedevra:))

Tad, 2003 m. amerikonas, 2.0 85 kw. juoda oda. Zmona kai ejo pro kiema kur stovejo ne tik mano autoparkas besisildantis is po ziemos... bet ir kaimynu masinos, kazkaip akimis uzstrigo ties Beetlu ir atsisuko i mane::)) na bet sedom su 3 vaikais i minivena ir isvazinejom is kiemo, kaip as stabtelejau ir paklausiau:)) kas cia per zydrasis vabalas;)) zmona sako, na grazus:) as sakau cia tau mieloji:)) tad eksploatuojam jau 2 metus:) tad idomesne dalis potyriai:)) Rida 160.000 atrodo tikra, nes oda tikrai labai geros bukles. Viskas veike kuo puikiausiai, katalizatorius kurio galvojau tikrai nera - buvo:)) zodziu masina gavau uz kapeikas, nes skubiai pinigu butent ta diena reikejo zmogui, o as 2 metus neturiu jokiu problemu:))

Pliusai: labai erdvi viduje, net gale as su 185 su protu isitaisau ir nesiskundziu:) suzinojau, kad masinos gan reta spalva Aquarius Blue:) ir siaip zemas svorio centras mano manymu, valdosi kaip mazas Porshe ant posukiu.

Minusai - plastmases kurios ant prietaisu skydelio, na nezinau kodel tokia piguva. Taip pat traska duru platsmases. Dideles degalu sanaudos, mano manymu min 12 l. /automatas/miestas/. Bagazineje "zapaske 17", bei dar 2 lagaminai vidutinai tilpu, tai kaip cabrio, manau labai gerai. Stogas susileidzia gan sudetingai, nes reik rankena sunkia pasukt, po to knopkute ir tada per gal 25 sek susileidzia stogas. Tas pats ir sudet, knopke paspaudi, stogas pakyla, atsiremia i priekinio stiklo atrama.. ir vel su ta sunkia rankena reik ji uzrakint. Na merginai manau gan sunkoka.

Na, o geroji puse, kad dar syki isitikinau, kad Beetle ar pirmasis ar kitos kartos, tai auto su harmonija ir turi savo deimantuka:) Dalys 4-to Golfo, variklis Passato, kaip sakoma 2.0 standartinis ir per 10.000 km nesuvalge ane 100 gr tepalu:)) Tad niekad nesakau niekad, kad garaza papildysiu ir auganciom dukrom, senuoju Kaefer cabrio:)))) Saunus jusu klubas ir tikiuos kada susimeetinsim:)) Pagarbiai, "Verslovas":)) www.toysworld.lt
User avatar
Sergej
Posts: 1982
Joined: 2015 Apr 09 Thu, 15:15
Location: Vilnius / Amsterdam

Post by Sergej »

Verslovas wrote: Sveiki, vabalistai :D Saunus jusu klubas ir tikiuos kada susimeetinsim:)) Pagarbiai, "Verslovas"
Aciu, "Verslovai", sauni ir Jusu kolekcija! Musu meetu kalendoriu galima pamatyti cia (nuolat atnaujinama):

http://www.vabalai.lt/forumas/viewtopic.php?t=3131
VW Beetle, '51
VW T1 bus, '61
Post Reply