zaparozec wrote:un smagu ziuret si procesa bet man atrodo jog vabalu forumas baige ismirt =] tik keli zmones ziuri aktivei projektus visem kietemm...
Nuliude visi, renginių baba, o gal dirba tyliai, nori staigmeną padaryti 8) Atkeliavo galiniai stabdžių būgnai, išardžiau priekinį tiltą, radau naujas kaladėles ir geras vairo traukes, visus šarnirus, salenblokus, stabilizatoriaus gumas keisti, stabdžių suportus perinkti,sušveisti, perdažyti ir surinkti
zaparozec wrote:un smagu ziuret si procesa bet man atrodo jog vabalu forumas baige ismirt =] tik keli zmones ziuri aktivei projektus visem kietemm...
Dazniausiai matau 2 projektu variantus: arba kaip lenkai juokauja: "Firma Erdol - wszystko naodpierdol", arba kaip vokieciai sako: "Gr¸ndlich". Va, tai pas Valda antras variantas.
O del forumo, kartais norisi vilniaus taksista pacituoti, o kartais prancuziska posaki: "Karalius mire, tegyvuoja karalius!". Forumas keiciasi, bet lieka reikalingu.
Labai įdomūs Tavo suportai, kiek mm cilindriukio diametras?
Pas mane orginalūs buvo 60mm, bet suportas buvo kitokio tipo - kreipiančiosios buvo guminėse įvorėse. Įdomu kur maklė padaryta, ar pas Tave, ar pas mane.
Nuliude visi, renginių baba, o gal dirba tyliai, nori staigmeną padaryti 8) Atkeliavo galiniai stabdžių būgnai, išardžiau priekinį tiltą, radau naujas kaladėles ir geras vairo traukes, visus šarnirus, salenblokus, stabilizatoriaus gumas keisti, stabdžių suportus perinkti,sušveisti, perdažyti ir surinkti
MAn padaritu staigmena kuris graziintu man 3 ilgus varstus is prekiniu ratu kurios nupizdino per vabalu svente praeita :DDD bet visus projektus palaikau svarbu judet i preki bet bukim tolerantishki ir gerbkim veni kitu darbus