2009 - šventės atsiliepimai, skundai ir pasiūlymai

Pranešimai apie būsimus sąskrydžius ir praėjusių švenčių atsiliepimai
Sigitas

Post by Sigitas »

MANO MUOMONE PASAKYTA VISKAS L.TEISINGAI,NEI PRIDETI NEI ATIMTI NERA KA.
User avatar
Ricardas
Posts: 607
Joined: 2007 Jun 21 Thu, 11:05
Location: Kauno miestelis

Post by Ricardas »

Linai,
Ačiū iš išsamų komentarą, kuris, mano nuomone, yra pakankamai objektyvus ir informatyvus. Šventės organizavimu jau eilė metų užsiima tie patys žmonės, kas savaime suprantama, įneša pakankamai daug vienodumo. Labai norėtųsi, kad prisijungtų nauji žmonės su naujom idėjom. Nebūkit kuklūs ir pasisiūlykit. Tikrai priimsim ir leisim pasireikšti.
Julija
Posts: 9
Joined: 2009 May 19 Tue, 22:33

Post by Julija »

Sveiki,
Dziugu, kad ivedete sia tema. Sventeje dalyvavau pirma karta. Galiu pasakyti, kad svente buvo ganetinai savotiska. Mes prisijungem sestadieni, is pirmo zvilgsnio pasirode taip; greiciau, greiciau surenkam babkes, nuvedam zioplinetojus i "muzieju" ir isvaziuojam. Nei kas, nei kur nei kaip ... absoliuciai nieko.
1. Registracija chaotiska - PVZ jei zmogus is veido eiluteje pazistamas tai ji galima ir arciau i prieki pasikviest. Juosteles ir lipdukus kam dave kam ne, o ir kam jos reikalingos ir paminet pamirso. Siulau isankstine registracija.
2. Ekskursija i muzieju neorganizuota. Visi ejo "tabuno" principu. Siulau organizuoti is anksto sudeliojant laika kelias grupes su konkreciai paskirtu ekskursijos vadovu.
3. Kolona po Vilniu ir ne tik vaziavo ne tolygiai, teko zmogeliui keleta kartu pirmin atgal lakstyt, o kitiem laukt nezinia ko. Siulau sekanti karta organizuotis racijas, bei pagal galimybes susitarti bendravima.
4. Atvykus i sventes vieta pirma karta, buvo visiskai neaisku kur palapine statyt, kur vaziuot ir pan. Siulau padidinti savanoriu kieki.
5. Dalyvaujant pirma karta pasijautem kaip raupsuotos, aciu Vytui kad isdryso uzkalbint :wink: bo taip ir butumem dviese buvusios...
6. Visiskai neaisku kas ir kada vyko. Labai norejom vaziuot i Birstona sekmadieni, bet taip ir nepastebejom kada ir i kuria puse visi isruko :( Nieko nesiulau, turbut pacios pramiegojom :oops:
7. Taip ir nesupratau kodel gi vis del to as tureciau tapti Vabalu klubo nare. Pas ka klausiau, nieks nepaaskino :roll:
Tai tiek, o seip bendraja prasme tai buvo smagu :wink:
Post Reply