''Vežimo'' tinklapis

Įvairūs patarimai, vertingos nuorodos, istorinė apžvalga
Post Reply
User avatar
Sigis'
Admin
Posts: 304
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 13:47
Location: Vilnius

''Vežimo'' tinklapis

Post by Sigis' »

Sveiki gyvi Vabalų klubo nariai. Matau, kad yra šaunus klubas su savo internetiniu puslapiu. Palyginus mūsų klubą (Senų Vežimų Klubas) su Jūsų, mes esame visiškai dar jaunas klubas. Vilkaviškio Senų Vežimų Klubas oficialiai įteisintas 2005 m. sausio 19 d.
Klubas vienija 9 narius. Šiuo metu klubo nariai yra sukaupę apie 100 senų automobilių, kurių didžioji dalis yra tarybinė technika. Taip pat klube yra apie 50 senų motociklų.
Mano pasiūlymas yra paprastas - bendradarbiaukime
Jūsų puslapį radau atsitiktinai. Tad, kad apie mus ir mūsų klubus sužinotų vis daugiau žmonių reikia keistis informacija. Mūsų klubo internetiniame puslapyje www.vezimas.lt forume galėtumėte skyrelyje palikti savo klubo (VW Vabalu) internetinio puslapio adresą.
Ateityje būtų galima padaryti tarp mūsų klubų ir kokį nors susitikimą.

Vilkaviškio
Senų vežimų Klubo pirminikas
R.Dulinskas
www.vezimas.lt
+370 656 73 971
Vežimas. 2006.02.12

Dėkojame Senų Vežimų Klubui ir jo Pirmininkui už suteiktą dėmėsį mūsų Vabalų klubui. Malonu skaityti tokius žodžius skatinančius bendradarbiauti ir kviečiančius artimiau susipažinti.
Manau artimiau susipažinus ir atšilus orams tikrai aplankysime vieni kitus su savo ratuotais draugais. Lietuva maža šalis nedideliais atstumais, taigi būtų įdomu pamatyti Suvalkijos kraštų automobilizmo istorijos puoselėtojus.
Vabalų klubas. 2006.02.12
Post Reply