Sveiki gerbiamieji vabalų mylėtojai! Pasidare idomu, ar kas buvo bandes keisti VW vabalo varikli į kita didesnį iš kito automobilio su turbina, pvz. Subaru, gal Golf ar dar kažkoks
ačiū už atsakyma
Kitas variklis Vabalui
Teoriskai zinau, kad subaru varikliai vieni populiariausiu keiciant vabalo varikli i galingesni. YouTube nemazai klipu apie tai. O siaip imanoma montuoti turbina ir i pati vabalo varikli, net neitiketina kokias galias isvysto perdirbti oru ausinami varikliai... Butu idomu sulaukti kieno nors reportazo apie vabalo variklio keitima kitu ar originalaus variklio galios didinima
as i savo T2 isidejas 3 golfo 1.8 ltr. Praktiskai varikli buciau ikises kad ir v6 ar kazka panasaus, bet ka daryti su greiciu deze ir kokia taikyti. Su savo 1.8 ltr jau buvau uzlenkes orginalia greiciu deze. galvojau isideti t3 penkiu begiu, bet jau siek tiek atsibodo kazkokie gimdymai, norisi vazineti, nors t3 labai panasi ir pritaikyti nera labai sunku, ai kad gal niekas nera sunku, tik noro ir laiko reikia.
Re: Variklio keitimas
Cia gali rasti nemazai informacijos apie originalaus variklio keitima i Subaru, viskas aprasyta gan smulkiai ir aiskiai, man padejoepvrido wrote:Sveiki, gerbiamieji vabalų mylėtojai! Pasidare idomu ar kas buvo bandes keisti vw vabalo varikli į kita didesnį iš kito automobilio su turbina pvz. subaru, gal golf ar dar kažkoks
ačiū už atsakyma
http://www.ricola.co.uk/
Kelios mano foto, kaip atrodo Subaru motoras ant vabaliuko..
Subaru powered Bug
Gaila truputi kebulo, kaip supratau ji reikia siek tiek apipjaustyt, bei nauja variklio montavimo karkasa virint, brrr kiek darbo... bet rezultatas idomus Kazi ar Porsche varikli dedant kokiu 80 metu reiketu daug ka pjaustyt bei virint. Jug be indzinieriaus mechaniko tokiu darbu gerai ir neatliksi, cia reikia mokyto zmogaus o ne savamokslio...